5 december

Lördag i ljuskalendern betyder längre text och ett (idag nästan gratis) bokerbjudande.

Ibland bor ljuset inte i orden om att allt ska bli bra, utan i bekräftelsen om att det är svårt. Att livet kan vara en utmaning inte bara för mig utan för alla. Spegling i det som är tungt kan vara en tröst som hjälper såren att börja läka. Det önskar jag förmedla i mina böcker. Men också hoppet om att ljuset finns där bortom mörkret. I min första roman var det psykisk ohälsa och barnlängtanssorg som stod för mörkret. Vad som blev ljuset hittar du om du läser den. Väntrum.

Om Väntrum

”När jag läste en artikel om böcker som förändrar livet, böcker som gör att man tydligt kan dela upp sitt liv i ett före och efter jag läste, så var det Väntrum jag tänkte på.
Min livsomvälvande bok.
Min före-efter-bok.”

Så skrev en läsare en gång. Det värmer än.

Dagens luckinnehåll är en text hämtad ur denna min första roman. Klicka på bilden för att få ditt smakprov. Tycker du om vad du läser kan du köpa e-boken för endast 5 kronor (FEM!) via denna länk: Romanen Väntrum. Boken finns också på många bibliotek och via nätbokhandel.

För att läsa hela e-böcker behöver du ett program som klarar formaten EPUB och PDF. Programmen är olika beroende på telefon/surfplatta/dator och är gratis att installera och ger dig möjlighet att på skärmen läsa böcker utan att behöva hämta dem någonstans. Inte samma sak som en bok med pappersprassel, men en fin möjlighet. Talbok är en annan viktig bokform, en hjälp till personer med läsnedsättning (t ex många med min sjukdom) på ett icke-kommersiellt sätt att få tillgång till böcker via ljud. Tillgänglighet av olika slag är verkligen ett ljus – och en fråga om allas rätt att ta till sig världen.

⭐️

OM FÖRFATTAREN
www.ekhemmanet.se


OM LJUSKALENDERN

Om du uppskattar inläggen har du vinst varje gång. Den som offentligt delar ett inlägg med hashtaggen #ljuskalender2020 har också chans att vinna en julklapp.

Gör inlägget senast 15 december så är du med och tävlar. Dela exempelvis länken till själva kalendern och bjud in dina Facebookvänner att följa den.

Här finns webbadressen om du vill kopiera den och klistra in den i ett inlägg: http://cecilia.ekhemmanet.se/ljuskalender-2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *