Fair och så där

Igår mötte jag några av författarkamraterna som har följt med på hela skrivarresan, i snart ett decennium. Vi möttes på ett café som går att hitta i Fair Trade-appen. Kaffet jag drack var lika gott som det rättvisemärkta med skummad lattemjölk som jag dricker just nu. Men snyggare.

Barista Sundsvall, Fair trade-kaffe med finess

Det är häpnadsväckande att fundera över allt som har blivit skrivet sen vi träffades på distanskursen i kreativt skrivande. För egen del har det blivit en barnbok och en roman i tryck, och bland det ännu opublicerade finns dikter, ett tjugotal sångtexter, en andra roman och en novellsamling. Och tusen bloggrader. Men just idag går skrivandet så där. Kanske beror det på att jag fortfarande dras med nåt slags virus och får feber till och från. Eller så har jag fått min första skrivkramp. Sannolikt för att jag våndas för mycket över bokföring och deklaration. Men mötet med skrivarkamrater inspirerar alltid, så jag har idag ägnat mig åt tredje romanen som planerat. Läst om, plockat bort och tänkt till. Just nu går det alltså sakta framåt, men tills jag har träffat min förläggare så får det gå hur sakta som helst. Om ni ser till min förläggare så kan ni väl hojta till, förresten? Jag vet nämligen inte alls var hen är 😉

Apropå fair trade och andra schysstheter….
Kommer ni ihåg att jag har utmanat er, kära bloggläsare? Det går också lite trögt så nu påminner jag er om att hjälpa till med att utrota hungern innan ni drar igång med fredagsmyset.

Om du inte väljer min insamling går t ex detta också bra...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *