Lagom fart

Under förra veckans soffhäng såg jag ett avsnitt av Familjen Annorlunda, och gäspade en del framför de olika familjerna som hade som gemensam nämnare att de hade en väldans massa barn. Kanske var det att programidén ligger så långt från mitt eget liv som fick mig att gäspa rätt ointresserat.

En familj nämnde ordet vardagslyx massor av gånger. Det var vardagslyx att pyssla med barnen till exempel. Pyssel och tyg och klister skulle aldrig kunna definieras som lyx i min värld. Kvalitetstid möjligen, men lyx? Nä.
Idag har jag däremot fått erfara vardagslyx enligt min definition. Min mor och bonusfar hade ägnat flera timmar i vårt hem innan vi kom hem från jobben. Fixat hallgolv, strukit kläder, hämtat barn och fått middagen klar.

Guld värt en sån här dag när det fortfarande är en bit kvar till fullt frisk. Så nu lyxar jag vidare i soffhörnet innan godnattsångerna ska sjungas.

20120313-190823.jpg

2 reaktioner på ”Lagom fart”

  1. Oj! Det var sannerligen lyxigt! Vilken snäll mamma och styvfar! Hoppas att du kryar på dig snart! Våren är ju på väg utanför, i alla fall i skåne! 🙂

    Kramar!

    1. Ja, fantastisk gåva! Här är också vårtecknen tydliga: helsmutsiga galonbyxor och sjunkande snöhögar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *