Dressing

Den här sommaren har innehållit andra ovanligheter än fel kroppstemperatur. Vi har sovit många nätter i lånade sängar och ätit ännu fler måltider vid lånade bord. Det har berott på en välbehövlig köksrenovering som jag inte kommer kunna låta bli att visa upp här alldeles snart trots att det här (av naturliga skäl) är så långt ifrån inredningsblogg man kan komma. Nu är det bara det sista kvar, och vi ska få laga mat i ett helt nytt rum.

Kökslöshet innebär köpemat, och det har blivit mackor, kyld färdigmat och sallader. Till sallad vill jag alltid ha vinägrett. Helst hemmagjord med tre delar rapsolja, en del vit balsamvinäger, pressad vitlök och italiensk salladskrydda. Det har varit i det närmaste omöjligt att hitta riktig vinägrett bland de färdiga salladssåserna på ICA. Men i sommar hittade jag en ny produkt från en utmärkt senapsproducent.

20120827-145037.jpg

MAILLEs Vinaigrette med olivolja och smak av svarta oliver. Rekommenderas till sensommarpicknickar eller köksrenoveringar. Eller febriga husmödrar som tar till köpemat för att spara på orken.

4 reaktioner på ”Dressing”

 1. Tack! Jag är så glad att jag ska åka! Jag vet inte hur det ser ut med jobb – om jag ens har något. Men jag åker ändå 🙂

  Vet du – jag hoppas att mina ord kommer tillbaka. Inte bara när jag mår dåligt utan även om när jag mår bra.

  Kramar om!

 2. Den verkar god den där vinagrette.
  Skulle gärna försöka mig på att göra den hemmagjorda du beskrev.
  Hoppas ditt kök blir riktigt bra.
  Kram från Tolmia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *