Föräldralycka

Så kommer ett ögonblick när det blir så tydligt att det lilla barnet vuxit upp och ingår i stora sammanhang där föräldrarna inte har full inblick. Blommar och sprider glädje. Och julstämning.

20121204-223013.jpg

I Kulturskolans fantastiska kör tillhör vår sångerska de yngsta, och det var stolta föräldrar som lyssnade idag. Vi har inte hört dem tidigare, och det var en förstklassig musikupplevelse. Det är många körer med vuxna röster som inte kan mäta sig med detta. Magiskt. I denna mylla har storheter som Anna Stadling och Helén Sjöholm blommat, och just tillsammans med dem ska kören sjunga om några månader.

Tänk att vår flicka står där och lyser av sångarglädje mitt bland alla de andra musikerna.

Att hon nu själv tar målmedvetna steg som leder henne på den musikaliska bana hon drömmer om. Och har potential för. Vår lilla. Snart stor.

20121204-224002.jpg
Tidningen Mama, 2003

6 reaktioner på ”Föräldralycka”

  1. Men vad underbart med en sån dotter och sån musikalisk förmåga och glädje. Förstår er stolthet. Jag minns hur stolta vi var när vår dottern fick vara med i operan Lycksalighetens ö och sjunga för kungen och drottningen och maken som aldrig skulle gå på opera gick två ggr för att hon var med.
    Ber att er dotter ska få fortsatt glädje av sång o musik och att ni ska få fortsatt glädje av henne. Det viktigaste är att hon får vara den hon är och omslutas av all er kärlek. Må Gud ge er alla nya krafter för nya dagar
    Kram

    1. Tack goa du för alla sköna ord! Så härligt med dotter på operan och stolt pappa som nog trotsade sina principer med glädje.

  2. Åh vad härligt det låter! Så klart att ni är stolta!

    Visst är det en märklig känsla när barnen börjar röra sig i egna sammanhang 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *