Hela världen

Hela världen finns representerad bland mina bloggläsare. Det är spännande. Jag blir förstås ruskigt nyfiken på vilka i USA, Ryssland, Island och varenda liten prick på Sverigekartan som regelbundet läser här. Så berätta gärna du som aldrig har givit dig tillkänna. Det är alltid härligt med kommentarer och andra hälsningar.

Senaste veckans svenska besökare

Hela världen, Heal the world, fick jag höra efter Mio min Mio-läsning kind mot kind och före ansiktsmassage med femåringshänder på febrigt mammaansikte. Det är till att ha det bra. Sångaren tyckte att det här kunde läggas ut på bloggen 😉 så håll till godo. Här får ni en specialinbjudan till en sångstund med en av mina kärlekar. (Som tydligt vill visa upp dagens förskolepyssel.)

Mitt hjärta flödar över, som Carola sjunger som mycket ung på den gamla, raspiga LP:n. Jag skulle gärna bjuda också på vår skönsjungande dotters sång, men tonåringar säger lite mer sällan att ”det här kan vi lägga ut på bloggen, mamma” 😉

5 reaktioner på ”Hela världen”

  1. Underbart att få lyssna till den lilla godingen. Jag skulle även bli glad åt att få höra storasyster sjunga men det får bli vid något annat tillfälle.

  2. Underbara sångaren!! Hanneskusinen och jag har tittat och njutit med stora leenden på läpparna – härligt!!

  3. Å vad härligt! tack!! så härlig personlighet, men med så fina föräldrar, kärlek och trygghet kan det inte bli annat 🙂 Storasyster lyssnar vi gärna på imorgon 😉
    kram Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *