Kärlekarna

Det kanske inte har undgått någon att jag är tacksam över mina barn. Att vi har ett helt och gott äktenskap efter 20 år (alldeles snart) och att vi fick de barn vi längtade efter. Jag upphör aldrig att förundras och glädjas över det. Så om du tycker jag tjatar så kanske du får välja en blogg som handlar om… …mode eller inredning eller sport. Jag är ointresserad av allt det, så här blir det inga sportprogram på teve i sommar. Men en gulblå kille efter dagens shoppingtur med far och syster.

20120609-184121.jpg

Och storasyster fick två sommarklänningar från Ellos. Fantastiskt sätt att handla när mamman inte kan gå i affärer. Och båda passade perfekt!

20120609-192537.jpg

Kissekatten fyllde ett år igår. Vi höll på att missa det, men försäkringsbolaget SMS:ade så snällt och önskade oss en fin dag.

2 reaktioner på ”Kärlekarna”

  1. Fina bilder på fina barn! 🙂

    Och visst är det bra med försäkringsbolagets påminnelser, blev glatt överraskad jag också. 🙂

  2. Oj, vilka fina och tänkvärda texter du skriver från sjuksängen. Jag har läst flera inlägg bakåt och imponeras av dig. De stunder då jag själv har svårt med orken brukar jag inte ha lust till något kreativt alls. Men jag kan tänka mig att skapandet av texter är en positiv kraft och energikälla. Oavsett om man gör det från sjuksängen eller i sitt arbete. Hoppas att du får en njutbar sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *