Medvandrare och Molanders

Tack kära ni som kommenterar och skickar hälsningar på annat sätt! Tydligen har kommentarsfältet krånglat och inte släppt fram alla hälsningar. 🙁 Jag vet inte varför det krånglar så. Tack till er som inte har givit upp då utan kontaktat mig på annat sätt. (Kontaktsidan här på bloggen är en möjlig väg.) Det är en tröst när varma människor orkar dela också de mörka stunderna.

Många av mina stunder, både ljusa och mörka och halvgrå, ackompanjeras av musik. Just nu av Spotifylistan för Molanders som en annan hängiven tevetittare har satt ihop. Redan efter första avsnittet skrev jag om Molanders. För tolv veckor sedan. Det har varit tolv veckor utan tendens till tillfriskning, men med givande sällskap på vägen. Av verkliga medmänniskor förstås, men även av de fiktiva. Oj så jag har älskat den här serien. Relationerna, livsfrågorna, våndan, värmen, och musikens plats i dramaturgin. Många av de stycken och sånger som varit med hörde redan tidigare till mina favoriter, nu än mer.

Någon har lagt upp första avsnittet på Youtube. Inte helt tillåtet förmodligen, men det gör att jag kan bädda in det här. På SVT hittar ni Molanders i dess helhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *