Mildrad och vederkvickt

Den som är sjuk blir inte frisk av att byta miljö, men i bästa fall vederkvickt och mildare till sinnet. Så känns det. Fastän kroppen protesterar med högre temp och mer huvudvärk av ökad aktivitet så är det så värdefullt att få vara här. På c/o Grythyttans Gästgivaregård. Tack vare att Verum Hälsofil hade en rolig tävling på sin hemsida förra sommaren får vi fira gourmetweekend här. Jag och min make sedan tjugo år. Nu vet vi vad vi vill ägna oss åt för slags semestrar när vi blir vuxna 😉

Just nu vilar jag med denna utsikt.

20121013-101442.jpg

Linneklänningen matchar väggen och är glad att komma till användning. Den har sällskap av en sjal köpt i Kenya (gjord i Indien) och prydd av Livets träd, ett smycke som bloggvännen Kristina skapat och givit.

20121013-101606.jpg

Och så maten. Oj, oj maten. Gårdagens magnifika middag var färdigäten efter 22:30. Idag ska vi äta lite tidigare, och jag ska vila – som under en silverglänsande huva – så mycket det går mellan de fantastiska aktiviteter vi bjuds på. Tack Verum för mildrande och vederkvickelse.

20121013-101652.jpg

Men mitt i denna lyx så går tankarna till dem ”som saknar vad vi äger i överflöd” som det heter i en bön. Idag är sista, och största dagen för Radiohjälpens Världens Barn-insamling 2012. Ta chansen, gör skillnad! Och delta gärna i min boktävling till förmån för Världens Barn. Till midnatt pågår tävlingen.

4 reaktioner på ”Mildrad och vederkvickt”

  1. Åh så ljuvligt. Gläds åt att du får bli vederkvickt, ett sånt vackert ord. Och så glad jag blir för att se mitt smycke i funktion.

    Hoppas resten av helgen oxå blir givande. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *