Sjutusen dagar

I över sjutusentrehundra dagar har jag varit gift. Nästan halva livet.
Om en vecka firar vi 20 år, och jag tänker mycket på hur det var då och allt som har hänt sen dess. Det är fantastiskt att få vara trygg i kärleken och känna längtan efter många fler decennier tillsammans. På vår vigsel sjöng en god vän bland annat denna sång.

Den här gången är det en skön norsk röst som sjunger. Ola Fjellvikås. Hans sång, Lars Forsells text och Monica Dominiques fantastiska musik tillägnar jag min älskade man idag. Tillägnan.

Till dig, du är långt bort och nära
Vågor ska bära dig till min strand
Du som är böljesång
Dyningens mjuka gång intill land
Till dig.

 

6 reaktioner på ”Sjutusen dagar”

  1. Vacker sång det lilla jag hann höra innan jag började kommentera för då försvann naturligtvis sidan. Kul se bröllopsbilder på er. Det är fantastiskt med att fått hålla ihop så länge. Vi har 4 år mer än ni. Man får glädjas åt varann o lita på varann o känna sig hemma os varann. Önskar er allt gott tillsammans kram

  2. Hej Cecilia!

    Som du vet orkar jag aldrig sätta på datorn nuförtiden 😉 (och det är väl skönt?) men det innebär ju också en eller två tråkiga grejer. Jag kan inte kommentera på din blogg från mobilen! Har försökt skriva ett tröstande ord då och då eller en kram eller något glatt men det funkar aldrig! Varför? Vad gör jag för fel? Det är så tråkigt att jag inte kan visa min närvaro! Men nu vet du att jag finns där, någonstans på www, och gör nya försök att kommentera! Tusen kramar och stort grattis till er bröllopsdag men framförallt er kärlek! <3

  3. Tack ni alla för era kära hälsningar!
    Linnea: vad toookigt att det inte går att kommentera. Jag vill ju kunna se dina fina hälsningar! Och det är ju så trist att ha ägnat tid åt att formulera tankar och så försvinner de…. Vet inte vad det beror på. Jag testar att ta bort spamskyddet ett tag. Tills nästa spamvåg kommer. Vi får se om det hjälper. Om inte: TACK för alla tankar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *