Skimmer

Inte bara huvudet är luddigt. Också annat har fått ett skimmer idag. Vår gode byggare har jobbat hårt, så det hörn av köket där den nya soffan ska stå är klart och jag provligger för tredje gången just nu. Om denna sjukdom ska pågå ytterligare ett halvår så kommer jag åtminstone kunna febra med stil.

20120905-190810.jpg

Det kommer hamna kuddar i soffan, men inte för stora. Det skimrar nämligen extra när man ryms att ligga flera på sofflocket. Jag har redan hunnit testa med både man och barn. Gott.

Efter förmiddagens läkarbesök blev det en liten tur till den för stora mataffären. Toalettpapper, mjölk och färska kryddor. Det sista alldeles särskilt livsnödvändigt i ett nytt kök om man ska tro heminredningsprogrammen på teve. Men det verkliga livselixiret kom en besökande vän med.

20120905-191648.jpg

Mina bästa tesorter! De som tillsammans med jazz och tända ljus får mig på gott humör även om humöret är lågt. Visst är det fantastiskt med en gåva som vittnar om att givaren har tänkt till. Med hjärtat.

Nu kommer en pyamaskille och ska få höra kvällssagan i vår nya myshörna. Skimmer som sagt.

6 reaktioner på ”Skimmer”

    1. Ja, jättefin! Vi är annars experter på att samla på oss gamla avlagda soffor, så det är härligt med en alldeles ny och specialvald till rummet.

  1. Men så fint, den där soffan är en favorit i min önskelista men vi har inte plats. Vi har en smal gammal soffa där jag ligger och utan den vore jag så mkt mer handikappad. Jag uppskattar alla hem med soffor i köket. Ni får det ju jättefint. Härligt med vänner som tänker och uppmuntrar. Du är värd allt sånt, allt som kan vända mörker i ljus. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *