Sound of Mark. Ljud av Gud.

Med kort framförhållning såg jag för en knapp vecka sedan att det fanns biljetter kvar till Mark Levengoods föreställning Sound of Mark. I den här familjen är vi förtjusta i både Mark och Sound of Music, så föreställningen verkade ypperlig för trettonåringen som är lika förtjust i filmen som Mark var i den åldern. Men hon har inga planer på att rymma till Salzburg.

20121007-091256.jpg

Båda föräldrarna ville gärna se föreställningen, men gode maken tyckte att det var jag som mest behövde komma ut i världen, så igår laddade jag med vila och medicin och gladdes åt att ha gott om ork att njuta. För en njutning var det. Nittio minuter med Mark Levengood är väl investerad tid.

20121007-091732.jpg
Bilden lånad från Hallandsposten

 

Livsvisdom, skratt och en aning av Gud. Som en predikan där vi uppmanades att se det goda och de behövande vi har omkring oss istället för att leta långt bort. Och särdeles härligt när man kan hela Sound of Music utantill. Det här är min absoluta favoritscen.

3 reaktioner på ”Sound of Mark. Ljud av Gud.”

 1. Jag älskar också sound of music.
  Och jag gillar Mark Levengod också.
  Roligt att du fick tillfälle att vara med på detta!!!
  Kram

 2. Hej! Ja, han är jättemysig Mark, såg honom precis på tv i programmet ”Vem tror du att du är” och tänkte att han verkar ha en sådan mjuk sida. Han har ett behagligt sätt tycker jag. Må gott! Magdalena

 3. Det visste jag inte att han har satt upp en sån föreställning! Jag såg sound of music musikalen för lite mer än tre år sedan, innan min lille var född.
  Och apropå Gud så gillar jag Fiddler on the roof också, fast slutet är lite tråkigt/sorgligt, men de sjunger en så fin sång när de ska äta hela familjen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *