Te i postlådan

Det finns vissa återkommande teman i den här bloggen. Te är ett sånt. Jag är kinkig med vad jag dricker, och det är trist när det sinar i burkarna. Det gjorde det förra veckan, och samtidigt blev jag påmind om en webbutik som jag handlat från tidigare.
Kränku på Gotland.
Igår kom det ett fullmatat och efterlängtat paket på posten.

20121030-123008.jpg

Just idag är sånt som webbhandel extra välkommet. Jag tog en kort biltur till den minsta affären i trakten, och trots att jag går där och hänger på kundvagnen så blir jag helt slut efteråt 🙁

Det blir till att ligga här i soffan och dricka te resten av dagen. Med febernedsättande altandörr öppen.

20121030-123052.jpg

2 reaktioner på ”Te i postlådan”

  1. Men nu kom inte mitt inlägg in som ajg skrev och klickade iväg. Märkligt. Kul att du fick ditt te. Gute blandning är faktiskt gott för att vara te, säger jag som dricker te en gång per år högst
    Så trist att din feber stigit igen. Ber verkligen att läkarna här ska komma på vad det är så du kan få behandling och se att det vänder.
    Stor kram

    1. Tack Kristina! Jag har slutat be, för just det, så jag är glad att andra gör det. Febern är med hela tiden, och vissa dagar räcker det med några tiondelars höjning för att jag ska känna mig som en trasa.
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *