Tidens gång

Idag: 42,0 år och 38,7 grader

20120916-122435.jpg

I mars: 41,5 år och 38,7 grader

20120916-114918.jpg

Skillnaden är att jag på födelsedagen får gå på ett nytt köksgolv i nya sockor och andas höstluft när jag skriver liggande i hammocken. I randiga långkalsonger, precis som Gossen i fantastiska Klungan på SVT igår kväll.

20120916-115730.jpg
Bilden lånad från www.ltz.se

Skillnaden är också att jag idag väcktes av sång. En kör med mina tre mest älskade röster som sjöng en ”ljuvligt klingande serenad”. Vår traditionsenliga födelsedagssång som gör sig fin i kanon.

Febern var (så) hög nyss, men sannolikt kommer den som vanligt hoppa upp och ner under dagen. Det som är märkligt är att jag kan i princip känna mig lika sjuk om jag har 38,7 som alldeles nyss som om jag har 37,3. Men så har jag aldrig över 37 (eller knappt 36,5) om jag är frisk. Det var alltför länge sen, men numera brukar tempen åtminstone hålla sig lägre än 38 om jag skärper mig och vilar mycket. Idag slår termometern bakut eftersom jag inte vilade tillräckligt igår. En födelsedagspresent som jag har givit mig själv är att strunta i lokala läkares eventuella ömma tår och mejlat till tre andra infektionskliniker i hopp om att nån ska vilja ta emot mig och hjälpa mig att bli frisk.

Tills dess suger jag i mig av alla fina gratulationer. En sån här dag är jag odelat positiv till Facebook 🙂

13 reaktioner på ”Tidens gång”

 1. Grattis även här i bloggen. Men oj vad jag önskat att du fått fira din dag utan feber,. Du gör helt rätt som kontaktar andra kliniker.Kan man ej få hjälp på hemmaplan får man kolla annat det är ju du som är den drabbade, inte enskilda doktorer som inte kan hjälpa dig.
  Hoppas du får en jättefin dag med många som bryr sig om dig. Kramar

 2. Grattis på födelsedagen!
  Hoppas din dag varit bra.
  Hoppas också du hittar någon klinik som kan hjälpa dig mot febern.
  Önskar också en bra vecka.
  Kram

 3. Grattis!! Härligt att få väckas av sång! 🙂
  Låter klokt att du tar kontakt med fler kliniker. Alltid bra att få fler utlåtanden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *