Tycka om mig

Får jag (och Spotify) bjuda på en alldeles ny låt med Lisa Werlinder?
En sommarpärla liksom hennes sånger i albumet Ett minne blått.
Fantastisk sångerska och en skådespelare utöver det vanliga.

”Äntligen midsommar” är inga ord som lär komma över mina läppar just detta år, om det inte råkar ligga nån sanning i sonens löfte om att jag ska bli frisk på fredag. Men Äntligen midsommar heter en film som just Lisa Werlinder var med i. Allt jag minns av den filmen är att man inte borde se den med sin unga dotter. Det gjorde jag. Det finns dock många andra, mer sevärda filmer som Lisa har varit med i. Men just nu lyssnar jag istället för att se. På henne och Magnus Carlsson i Tycka om mig.

”Kan du tycka om mig, de dar min himmel är grå…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *