Välkommen till soppköket!

Soppbild som finns med i manuset till en ännu outgiven bok

En till oväntad glädje presenteras i det här filmklippet från EFS-kyrkan i Sundsvall. Mittnytt kom och hälsade på i ett soppkök där det inte bara bjuds på soppa, utan mycket mer. Gratäng och värme och hopp till exempel.

Glad och stolt och tacksam över församlingskamraterna som driver det här arbetet, över företagare som möjliggör det och över unga människor som vill bidra till ett arbete som gör skillnad. Och så fick jag komma till kyrkan fastän jag är sjuk 🙂

Om du vill bidra till EFS diakonala arbete så sätter du in en peng på PG 17 69 65 – 2 och märker inbetalningen med ”sopplunch”. Och om du vill att fler ska uppmuntras till det kan du sprida eller gilla det här inlägget.

4 reaktioner på ”Välkommen till soppköket!”

  1. Så härligt med soppköket och att elevernas initiativ o efs uppmärkasmmades. Det finns stora behov även i vårt eget land. Vad glad jag blir att du fått lite uppmuntran. Önskar jag kund e göra mer för dig än be men just nu går det så tungt. Kramar

    1. Tack för det. Det räcker och blir över och du formulerade just vad jag tänker om din situation… Kramar och hopp

  2. Vilken fin tanke med soppkök! Hoppas att du snart kryar på dig och receptet till den där soppan skulle jag gärna vilja ha. Den ser kanongod ut!

    1. Just den soppan äts i Väntrum 🙂 fast jag har lagt till lite tomatpuré i varianten på bilden. Jag skickar receptet via mejl imorgon – för då vet jag att jag kommer tänka mycket på er….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *