1 december

Välkommen december! Och välkommen du som hittat hit! Så gott att ha dig här. Jag hoppas du via denna lucköppning ska få glimtar av ljus i mörkret, oavsett vilken nyans mörkret har hos just dig.

Du kan läsa mer om Ekhemmanets ”LJUSKALENDER” och om julklappschans längst ner. Först ut en vers till första ljuset och en adventssång som kom till förra året i samarbete med begåvade vänner. Vi som skrev den önskar att många ska sjunga med oss, i synnerhet detta år när julstämning och ljuständning behövs så innerligt väl.

Så tänd ett ljus i rummet eller tanken och nynna med i Adventsvila – som också finns redo för din jullista på Spotify.

Vill du veta vem som står bakom julkalendern kan du kika på presentationsfilmen här.

”våga tro, fast det mörknar, på en stillhet i advent”

Adventsvila

Text: Cecilia Ekhem
Musik: Anders Wihk
Sång: Helén Tanzborn
Bildspel: Charlotte Wihk

Noter från www.wihk.com finns att hitta här och får användas fritt för icke-kommersiellt bruk. Tack Anders!

Eftersom vi har passerat första advent kommer här också versen till första ljuset. jag upphör aldrig att fascineras av att ett enda litet ljus kan lysa upp ett stort och mörkt rum!

⭐️

OM FÖRFATTAREN
www.ekhemmanet.se


OM LJUSKALENDERN

Om du uppskattar inläggen har du vinst varje gång. Den som offentligt delar ett inlägg med hashtaggen #ljuskalender2020 har också chans att vinna en julklapp.

Gör inlägget senast 15 december så är du med och tävlar. Dela exempelvis länken till själva kalendern och bjud in dina Facebookvänner att följa den.

Här finns webbadressen om du vill kopiera den och klistra in den i ett inlägg: http://cecilia.ekhemmanet.se/ljuskalender-2020

2 reaktioner på ”1 december”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *