23 december

Bland sångerna om livets pärlor finns en om ökenvandringarna vi behöver gå igenom. Ibland milsvida öknar, ibland sandlådor där vi råkat hamna med nosen i sanden och inte ser vad som finns omkring oss.

Jag skrev texten om öknen 2008, och sedan jag blev sjuk har den betytt betydligt mer för mig än när den blev till. Kreativitetens mirakel: att råka skapa det man själv eller någon annan behöver. Kanske Gud har ett finger med i det ”råkandet”. Här läser jag texten och längre ner hör du den framförd av mina fantastiska kollegor i sångskapandet.

Jag hoppas att din december har fått innehålla sånt som ger kraft till fortsatt vandring och att det inte är en alltför sandig öken du har omkring dig. Och så önskar jag att vi alla snart ska få en aning om det hav vi längtar efter. Kanske du känner doften av det, eller ser det glittra redan idag. Eller hör det i musiken. Kristofer Sundman har tonsatt och spelar, och Helén Tanzborn sjunger. För dig. Just nu.

⭐️

OM FÖRFATTAREN
www.ekhemmanet.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *