Armen

Det är fjärde advent.

20121223-065405.jpg

Ljusen är ännu inte tända, så bilden är trickfilmad en annan dag 😉 Jag ligger i sängen och har efter nån timme givit upp tanken på att somna om. Den förmågan önskar jag mig i julklapp, det vore skönt att kunna sova ut rejält. Men idag väcktes jag av huvudvärk och drömmar om läskiga kryp.

Kanske är huvudvärken ett brev på posten efter gårdagen. Då utnyttjade jag en oväntad orktopp till att fixa lite i hemmet och skippa horisontalläget stora delar av dagen. Och på kvällen bekvämt placerad i vänners soffa. Glögg, skinkmacka och sånt där härligt umgänge med flera familjer och flera generationer. Vi avslutade kvällen med att se flera avsnitt av Sunes jul. Härliga skratt och skön julstämning. Vi såg bl a besöket i kyrkan. Det som ibland får oss att avsluta bordsbönerna hemma med ”Armen”.

Nån som vet hur man hittar Youtubes inbäddningskod när man telefonsurfar? Livets stora frågor 😉

8 reaktioner på ”Armen”

 1. Oj vad jag önskar dig gåvan att somna om och att få sova ut. Gläder mig åt din orkestopp även om det straffar sig sen och att du fick umgås och ha trevligt. Ber att denna dag ska få ge återhämtning och nytt mod. Tack för dina fina hälsningar hos mig. Omsluter dig med förböner kram

  1. Tack fina Kristina för all din omsorg!
   Omsomning har jag alltid dålig på sen jag fyllde 25 tror jag 😉 Men det känns rätt onödigt att vakna före 06 när man somnat efter midnatt…

 2. Sunes jul är underbar och skratt är läkande, har jag hört. Varma julhälsningar och önskan om ett gott, friskt och välsignat nytt år från ett vackert Örebro i vinterskrud!

  1. Tack Sofia! Ja, skratt är läkande åtminstone för själen – och den är ju del av kroppen. Tack för den fina hälsningen! Jag önskar er en fin jul.

 3. Hello Sister!

  Det var kul att se en skymt av dig i kyrkan i söndags. I vanlig ordning hinner man ju inte med prata med alla man vill. Jag skulle t ex ha sagt till din dotter att hon sjöng så fint! Vilken mjuk och fin stämma hon har! Jättefint. Hälsa henne gärna det…

  Omsluten är du. I Guds kärleksfulla hand.

  Skriver ett mail till dig ang en grej som jag pratade med Birgitta om idag. Får se när jag får iväg det.

  Kram och God Jul så länge!

  1. Åh, det ska stolta och tacksamma mamman hälsa dottern. Tack! För hälsning och sköna ord.
   Ja, en vinkning kan betyda mycket! Nästa gång talas vi vid 🙂
   Allt gott!

 4. Jag önskar också att du fick sova. Sömn är så oerhört viktigt! Har ett så sorgligt bevis på det i min närhet, så jag blir alltid så bekymrad när folk säger att de sover dåligt över längre tid. Hoppas att natten till julafton blir bättre!!

  Fast jag grubblar också på hur du trickfotograferat, med spegelbilden i fönstret och allt 🙂 Sådana distraktioner kan du ju inte ha med om man ska läsa texten ordentligt sedan! 😀

  1. 😀 Tricket var att jag tände FYRA ljus innan det ens var första advent. Tekniskt va?!
   Tack för sömnönskan! Jag har inget allvarligt problem med sömnen tack och lov. När jag hade utmattningsdepressionen hade jag däremot det, vaknade vid tre-fyra och kunde inte somna om. Bara grubbla. Så är det absolut inte nu, så jag bara suckar lite över att vakna före 06 men vet att 6-7 timmar är OK för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *