Barnbidrag och rabatt på roman om barnlöshet

Jo det är så att jag har skrivit en roman om barnlöshet (NÄHÄ? 😉 ) – en bok som jag inte orkade få refuserad av fler förlag, så till slut så gav jag ut den själv. För jag trodde att boken var viktig. Boken Väntrum. Jag saknade den själv när jag levde i längtanslandet och har fått många fina bekräftelser på att det är fler som har velat läsa just den. Det är svårt att sälja en bok på egen hand när man varken har intresse eller kompetens för marknadsföring. Därför är det en stor lycka när t ex bloggare eller Facebookanvändare hjälper mig att sprida att den här romanen finns. Tack du som gjort det, eller – vad vet jag – kanske gör det just idag.

Just idag är det barnbidragsdag. Ett välkommet tillskott i kassan. Det finns så många som som inte hör till skaran som får barnbidrag, just för att de ännu inte har fått sitt efterlängtade barn. Och så många som skulle ha behövt ett ”få-barnbidrag” för att klara av de skyhöga kostnaderna på vägen mot barnet/barnen. Det finns mycket att säga om hjälpen till barnlösa, om adoptionsbidragets storlek och om märkliga barnbidragsregler som drabbar Kenyafamiljer fortfarande. Men istället för att säga mer om det ska jag berätta att jag från idag till nästa barnbidragsdag om en månad ger barnbidragsrabatt på romanen Väntrum.

Beställ boken via ekhemmanet@ekhemmanet.se. Nämn ordet barnbidrag så får du boken för 120 kr istället för ordinarie 159. (Porto på 45 kr tillkommer)

Norrlitt:s monter på Bokmässan 2011

PS. Du som är bloggare och har skrivit om Väntrum får gärna länka till det inlägget i en kommentar.

5 reaktioner på ”Barnbidrag och rabatt på roman om barnlöshet”

 1. Å, vad jag önskat att jag ägnat ett inlägg om Väntrum på min blogg så att jag hade kunnat länka det hit men det har jag inte. Sorry… och sorry för att jag skriver en kommentar som inte är det minsta relevant….:/ Kix

 2. Åh, du är så klok Cecilia! Som säljer boken till rabatterat pris som barnbidrag, fantastiskt! 🙂 Jag ska skriva om boken och länka till dig (igen) så snart jag läst ut den, än så länge slåss den om uppmärksamhet med kurslitten du vet, och så är det lite (ganska) jobbigt att läsa om misslyckade försök och kastas tillbaka i tiden till kampen. Även om man ju aldrig glömmer den och varje dag tänker på tacksamheten över det vi nu har. Äh, ja, du vet ju. 🙂

  Kramar! <3

 3. Kix – det behövs inte relevans för att göra mig glad.
  Och ja, Orättvisan – jag vet ju. Och just nu ska du kanske hellre läsa gravidblaskor och njuta mirakel!
  Jag kommer ju tjata om Väntrum tusen gånger till – så ni har chansen 🙂

 4. Hrm… pank och arbetslös så får jag återkomma i frågan tror jag! Med eller utan barnbidragsbidrag 😀

  Men vet du, jag pratade med en gammal bekant – frikyrkopastor – om detta med fertilitetsträsket och han pratade just om att sitta i det ständiga väntrummet. Tyckte han var ovanligt klok!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *