Barnbok om första början

Ett till boktips kommer här, men jag vet tyvärr inte hur man får tag på boken. Den är slut på förlag, enligt Bokus och verkar bara finnas på några enstaka bibliotek.

Boken hette ”Härlig är jorden” första gången jag kom i kontakt med den, 1991 jag var med om att bygga upp ett kyrkligt fritidshem från grunden (innan jag insåg att man kanske inte ska jobba med barn bara för att man gillar att prata med dem ibland 😉 ).

Numera heter denna bok ”Härliga jorden” och det var en lycka när den kom i nytryck när vår dotter var liten. Idag hittade jag den ovanpå ett skåp i stugan och fick en mysig lässtund med andra barnet. Lycka både det ena och det andra. Och det ena och det andra.

Härliga jorden. Libris förlag 2001.
Mittuppslaget är fantastiskt spännande!
Och sidan som handlar om det bästa Gud gjorde

Jag har också skrivit en barnbok. Tillsammans med vän som jag nyss fick ett skönt pappersbrev av. Vår bok ska jag göra mer reklam för när vi närmar oss advent. Men den som är nyfiken redan nu kan nog hitta den ändå 🙂

3 reaktioner på ”Barnbok om första början”

  1. Jo den boken känner jag igen.
    Läste den för mina stora barn då de var små.
    Till de små gick det inte att läsa nåt som kunde gå sönder så det var uteslutet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *