Beställa boken Väntrum

Eftersom det kanske dyker upp fler här som är intresserade av att köpa min roman Väntrum, tar jag ett inlägg till att berätta att den säljs inte via bokhandel utan genom mitt eget lilla företag Ekhemmanet.

När jag hade skrivit Väntrum – i övertygelsen om att det här var en roman som behövdes – skickade jag den till en dryg handfull förlag, men insåg sen att att jag hellre ville ägna tid åt att göra boken möjlig att läsa än att försöka sälja in den hos fler förlag. Då gav jag ut den via Vulkan, men numera säljer jag den på egen hand.

Visst finns fortfarande drömmen att något förlag skulle ta sig an Väntrum och sköta allt det där som jag, till skillnad från skrivandet, inte prioriterar. Och viktigast av allt, hjälpa boken att nå ut till dem som behöver den.

Men när nu förlagsflirtande är som att leta nål i höstack får jag försöka hitta andra vägar att sprida att min bok finns. Och jag är så glad när jag får hjälp i det, som nu via Mama och av många bloggare som tipsat om Väntrum.

20120205-123742.jpg

Bok- och biblioteksmässan i Göteborg 2011. En höstack utan nål om man är okänd författare. Som t ex Cecilia Ekhem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *