Bilmusik och plogbillar

Vi åker bil med barn och stora barnet. Svägerskan som jag känt sen hon var två år, och sin storebrors ögonsten. Jag anar att det bidrog till att jag snabbt såg att han var mannen i mitt liv. Efter att vi känt varann i 2,5 vecka friade han. Det är över 21 år sedan nu. Och jag är så tacksam över att trygghet och kärlek finns lika tydligt nu.

Vi har lyssnat till julmusik och Astrid Lindgren-sagor, och har nu gått över till en gammal favorit-CD. Fjedur. De bidrog till att fantastisk sydafrikansk musik togs till Sverige, och har på så vis påverkat några av mina avgörande vägval i tonåren. Det är underbart att höra CD:n som vi hade som EP, och att sjunga tillsammans i bilen som vi gjorde så mycket innan vi fick barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *