Bloggkrångel och läsarglädje

Jag fick ett mejl i helgen. Ett sånt där oväntat som gladde mig. Det var från en bloggläsare som haft problem med att läsa bloggen ett långt tag, men gärna ville göra det om bara inte Internet skulle ha lagt av så fort hon öppnat min sida. Jag har upplevt samma sak själv i vissa versioner av Internet Explorer, men inte tänkt på att det kunde handla om något på min sida. Tack vare kunniga Facebookkamrater fick jag veta att det kunde bero på Facebook(!)knappen jag har haft vid varje inlägg. Nu tog jag bort den och det verkar hjälpa.

Nu går det inte att gilla den här bloggen på Facebook. Men om man gärna hänger där så går det förstås att dela inläggen som vanliga länkar. Och så går att komma till min författarsida på FB genom länken i menyn ovan. Och är du inte nån Facebookanvändare så gör det inte det minsta. Jag är SÅ glad att du besöker min blogg! Tack för det! Och tack för alla härliga kommentarer jag får. De gläder mig så.

Till alla mina bloggläsare: TACK för närvaro och sällskap!

Önskar dig skön vila i jul

4 reaktioner på ”Bloggkrångel och läsarglädje”

  1. Supermysiga bilder du har lagt in det senaste! Jag får sån härlig julstämning när jag tittar! Vi försöker så gott dte går trots snöfrånvaro!
    God jul och kramar om vi inte hörs innan! <3

  2. Tack! Nu kan jag läsa bloggen igen. Kul att kunna bidra med att fler kan läsa din fina blogg. Soliga julhälsningar från Kenya!

    1. Tack för hälsningen här, Ulrika! Och för att du bidrog genom att gå från tanke till mejling 🙂
      Önskar er sköna soliga dagar, härliga upplevelser och bra domstolsbesök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *