Bloggstatistik och telefonspam

Sedan tidningen Mama med boktipset om Väntrum, kom ut, har 100 besökare googlat sig fram till min blogg. Drygt hälften är helt nya besök, och i genomsnitt har de hundra stannat på bloggen i dryga 13 minuter! I genomsnitt. Betyder det att googlarna tillsammans har ägnat 1300 minuter (nästan ett dygn!) på den här sidan? Jag vet inte om det är så jag ska förstå statistiken, men nytillkomna följare är hur som helst väldigt välkomna! Från andra bloggar och hemsidor hittar många hit, och via Dominique Music Productions kommer några besökare. Där hittade jag den här fantastiska sången med text av Doreen Månsson och musik av Christopher Dominique. Doreen sjunger fantastiskt vackert tillsammans med vår dotters första idol. Som 1,5-åring gillade hon Carola och vi sjöng Himlen i min famn som godnattvisa ett tag. (I julas sjöng vår tös den sången själv i kyrkan) Längtansflickan och jag gick på julkonsert så hon var en 4-åring som häpnade över att Carola fanns på riktigt 🙂

Förut ringde telefonen och en kvinna frågade om jag kunde engelska, sen presenterade hon sig och sa att hon ringde från Microsoft. Jag var riktigt otrevlig och sa att jag inte trodde henne. sa good bye och la på. Tror ni hon var sann eller spam? Spam är jag övertygad om, och om nån sekund har jag googlat mig fram till hur det ligger till. För jag är också en googlare. Och en mamma. Lycka! Nu är båda barnen hemma och vi ska förbereda för välkommet helgbesök av goda vänner.

4 reaktioner på ”Bloggstatistik och telefonspam”

  1. Bra att du var otrevlig i telefon, tycker jag. Och vad roligt att många hittar hit! Bloggen är ju så läsvärd. 🙂

  2. vad kul att så många hittat hit.Det är alltid roligt när läsarantalet ökar. Tycker själv att när ngn länkar till ens sida så ökar läsarantalet. Hoppas du/ni får en fin helg kram kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *