Boken blir film

Nåja. Det där var en drömrubrik. I mina fantasier har alla mina tre romaner blivit filmer, men eftersom det här är verkligheten handlar det bara om en boktrailer.

Om alla med #långtidscovid skulle läsa den hade mitt lager varit slut för länge sen. Tyvärr känner både de och ME-drabbade igen sig i huvudpersonen. Men det är inte en bok för sjuka främst, utan en bok för bokläsare.

Signerade ex kostar 145 kr via mig och en andel går till forskare som studerar både ME/CFS och långtidscovid.

Intresserad? Swisha med din adress som meddelande till 079-051 78 29

En bok kostar 145 kr
Tre böcker till samma adress kostar 350 och fyra 430 kr.

Den vackra omslagsbilden har Lise Svelander fotat och layouten är gjord av Alexandra Lundquist. Det är på Visto förlag som Vapenlös kommit ut. Finns som pappersbok, e-bok och talbok.

Appen som gjorde trailern erbjuder tyvärr bara en typ av musik. Så de enstaka bloggläsare som hittar hit får gärna titta utan ljud om det känns bättre.

2 reaktioner på ”Boken blir film”

  1. Hej, och stort Grattis till spännande och fint verk ❤️ Jag har inte ork till att läsa mer än korta stycken och glömmer ofta vad jag nyss läst. Men en liten bit i taget kanske jan fungera eller att lyssna en liten stund då och då. Finns den som ljudbok på Storytel? Ska kika på det. Kram 🤗

    1. Ett till sent svar. Snaaaaaart är ljudboken här! ❤️ Tack för att du vill ta till dig berättelsen. Kram och goda önskningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *