Dålig människa

Det är såna här dagar igen.

20121009-154240.jpg

Och en hel månad kvar tills jag får komma till stora sjukhuset för fortsatt utredning. Nya hemska undersökningar som jag helst inte vill veta av, men absolut vill göra.

För. Jag. Vill. Bli. Frisk.

Jag försöker begränsa tablettknaprandet eftersom det inte är rimligt att peta i sig ens så här milda piller varje dag när man har varit sjuk i över sju månader. Sjukt less på det just nu, och jag tänker igen att jag inte är en person som skulle klara av att vara kroniskt sjuk utan att bli bitter. Jag är dålig på att vara en människa som mår dåligt.

Tänk dig att du varje dag känner ett tryck runt huvudet som om det satt en för tung och för trång hjälm där. Och så ett hårt band över ryggen som trycks åt allt mer, och gör kroppen allt segare, ju fler tiondelar tempen stiger eller ju mer du aktiverar dig. Så är det att vara Cecilia, 2012. Och jag är så galet less på det. Just idag mår jag sämre än på länge, vilket inte alls stämmer med planen att till helgen försöka utnyttja den fina hotellweekend som jag för ett år sen vann till mig och maken.

Skit.

Hösten är alltjämt vacker, och jag försöker muntra upp mig med de bilder jag tog förra veckan på lååångsamma promenader när febern var aningen mildare.

20121009-153757.jpg

20121009-153845.jpg

20121009-154202.jpg

8 reaktioner på ”Dålig människa”

 1. Jag har lagt in en låt till dig.
  En som jag brukar lyssna på när det är tungt.
  Lider så med dig Cecilia.
  Vill så gärna att du ska slippa ha feber.
  Vill att det ska bli en vändning för dig.
  Därför får du den här låten.
  Vet inte om länken här under funkar.
  Annars kan du kolla min blogg.
  kram

 2. Men så lessen jag blir för din skull. Smärta är tärande, det suger ut en och drar ner en i djupa hål men det finns en som är med dig i hålet. Hoppas o ber att du ska känna det. Jag förstår att tålamodet ger upp, men jag ber att du inte ska bli bitter att du ska kunna se de små positiva sakerna. Du kommer inte ha feber resten av ditt liv även om det känns så just nu. Även om det är svårt att se det just nu så kommer du att användning av din erfarenhet sen. Ber om en lugn natt för dig. Har du fått tiden på infektion? Läggs du in?
  tack för förböner o uppmuntran Kram

 3. Och jag vill också skicka många (lagom) varma kramar! Önskar att du inte skulle behöva ha det såhär. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *