Dikter blir dollar

Det var i somras jag slutade blogga. Eller pausade möjligen. Det hinner hända en del på så lång tid. Jag har fått träffa två olika specialistläkare som utan tvekan satte diagnosen ME/CFS på mig. En slags upprättelse efter att från läkarhåll ha fått höra ”jag vet att du själv tror att du har den sjukdomen”.

Jag har också ägnat en stund då och då åt att sälja mina dikter till förmån för den forskning som jag tror ska göra mig frisk. Vill du veta mer, ta en titt på Poesi for ME-sidan där jag har samlat all information. Det projekt dit jag har valt att skänka pengarna har visat sig vara just vad jag hoppats på. Så det är värt priset att få mer huvudvärk och ökande feber varje gång jag ”jobbat” med dikterna. Det gör jag liggande med hjälp av smartphone och surfplatta, några minuter åt gången.

Hittills har dikterna inbringat drygt 20.000 kronor till The End ME/CFS project, och om en dryg vecka planerar jag skicka några tusen till. Tacksam till alla diktköpare!

hur

Diktjulkalender i vardande. Ena dagen skrivs en dikt och en annan dag läggs den in på en bild och publiceras på Ekhemmanet på Facebook eller Instagram. Det ger en evighetsfebrig hemmaliggare en känsla av både skapande och gemenskap. Gott. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *