En sjukstugepoets garderob

Alla texter på bloggen är mina egna, men ibland experimenterar jag med att tipsa om bra grejor för att se om jag kan få in några extra kronor till drömresan till ett varmt land som skulle kunna lindra mina symptom vintertid. Därför förekommer länkar till företag. Om du klickar på dem och beställer går en liten peng till mig, i övrigt ingen skillnad. Jag skriver bara om sånt jag kan stå för. Så då vet ni, när jag förtydligar att: Detta inlägg skrivs i samarbete med EllosLängst ner finns rabatter till dig.

Sedan sjukdomen klev in och förändrade livet kan jag inte längre lämna hemmet utan att symptomen förvärras. Shopping går fetbort skulle man kunna säga. Det är inte så sorgligt för egen del, bortsett från detta med att handla mat som jag är förtjust i, men för barnen som båda gillar att shoppa hade det varit roligt om mamman kunde följa med nån gång.

Räddningen heter webbhandel! Vad gjorde kroniskt sjuka människor innan det kom? Favoritsidan när det gäller kläder heter Ellos. Under första tiden som sjuk minns jag en gång när min då trettonåriga dotter var så ledsen att jag var för sjuk att gå på stan och fika och handla kläder. Då fixade jag gofika och satte oss framför Ellos hemsida.

Lillebror har två födelsedagar fått hemmagjorda presentkort på att handla på Ellos. Och jag har tipsat om mitt favoritord: rea för att visa hur man kan få mycket för pengarna.

Du som läser här kan få mer för pengarna hos Ellos om du använder de speciella rabattkoderna nedan. Men först det som rubriken berättar om: vad en sjukstugepoet klär på sig. De sjukaste dagarna får nattkläderna vara kvar, men de skiljer sig inte särskilt mycket från dagkläderna.

När man ligger ner och febrar större delen av dygnet behövs mjuka och följsamma kläder. Tunika, tights och raggsockar är favoritklädseln. Skönt som pyjamas, men ändå lite påklätt. Den här outfiten består helt och hållet av Ellos eget märke. Svart stortröja i mjuk trikå, långkalsongmjuka tights och en ME-blå tunika ovanpå.

Vill ni se min ”back to work look”? Så ser jag ut när jag ”arbetar”. Jag arbetar på min tillfrisknad genom att vila och vänta på bot, och arbetar med min sjukstugepoesi eller några rader i ett barnboksmanus då och då när huvudvärken inte är för tung. Nu är den det, så jag återgår till den första arbetsuppgiften och fortsätter på långsamskrivet blogginlägg senare. För ni ska ju få rabatt på Ellos!


Raggsockorna och armbandet är förresten inte från Ellos. Fådda sockar och Frälsarkrans, med blå bekymmerslöshetspärla som matchar tunikan.

Just dessa kläder köptes förra och förrförra året. För tillfället är jag sugen på en grön tunika eller en tjusig klänning att gå på bokmässan i när jag är frisk och presenterar min nyutgivna bok. Nä nu började jag visst dagdrömma. Jag fortsätter med det så kan du kolla in Ellosrabatterna om du vill:

50% rabatt* på reapriser hela ellos kollektion + 30% rabatt* på reapriser från ellos varumärken: Gäller t.o.m. 2016-09-11. Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller ej varor märkta med ”Kampanjpris” Kan inte kombineras med andra erbjudanden.
Ange rabattkod: 345420

NYKUNDSERBJUDANDE: 50% rabatt på din dyraste* vara + FRI FRAKT: Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller t.o.m. 2016-09-30. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris”. Gäller max 1 gång/kund Gäller ej varor märkta med Ej rabatt .
Ange rabattkod: 345418

 

2 reaktioner på ”En sjukstugepoets garderob”

  1. Mina sjukstuge-favboplagg är också från Ellos. Mjuka byxor/tigts o omlottröja. Tröjan är för övrigt kissen favvoplagg med ? Roliga snören att leka med medan matte ligger i däng/soffa. Å jag hittade en uppsättning till av de på rean ☺ Nu ska jag bara få nån att hämta paketet som ligger och väntar på mig

    1. Ja, ännu bättre vore det förstås att få grejerna ända hem. Utan extra kostnad när kronisk sjukdom försvårar hämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *