Eurovisionfeber

Tösen laddar för Eurovisionkväll med vännerna och gossen uttalar hjärtevärmande omsorgsfullt orden Eurovision Song Contest. Han ser mycket fram emot kvällen, rätt bekymrad över att pappan inte är så intresserad av programmet. Som tur är har han en mamma som fått en oväntad släng av Eurovisionfeber. Den har nog sammanfallit med den andra febern. Just innan jag blev sjuk ifjol fann jag mig ringa och rösta på Dannys Amazing flera gånger 🙂 I år har jag följt båda semifinalerna och suttit klistrad framför Ginas studioprogram. Flera gånger har jag tänkt ”Åh, om jag hade kunnat vara i Malmö hela den här veckan!” Tror ni jag är sjuk? Den här sjukan kan jag dock stå ut med. Låtarna är ovanligt bra, programmet uppmuntrar grabben att dansa vidare, Petra Mede är proffsig och SVT sköter det hela utmärkt. Och Lynda Woodruff är bäst av alla.

Min Sarah Dawn Finer-crush bara ökar. Denna fantastiska kvinna! Ikväll ska hon sjunga för hela Europa. Grattis Europa! Jag känner mig som den idolförälskade fjortis jag en gång var, när jag satt klistrad vid bilderna på Niclas Wahlgren på scen och senare på foton av mig och Joey Tempest. 🙂
Nu är det min fina dotter och Sarah jag tittar på istället. Och just nu kommer sonen in och sätter igång en av Sarahs låtar för att underhålla mig.

20130518-131519.jpg

7 reaktioner på ”Eurovisionfeber”

 1. Och jag som bor hyfsat nära Malmö har bara följt det hela via Sydsvenskan :-)! Dottern ska dock se hela alltet hos bästa kompisen ikväll och sova över. Hemhämtning imorgon innan de ska till kyrkan. Då är hon nog trött, så det får bli en lugn söndag. Själv har jag bara hört Ungerns bidrag, den version där sista versen är på svenska :-).

   1. Måste vi vänta så länge? 🙂 Sist det var i Malmö var väl runt 20 år sedan…

    1. Tack! Ska se om jag gör det inatt efter juoråvisionen, eller imorrn. 🙂
     Och nja, inte vänta 20 år. Jag tänkte om Robin vinner ikväll. 🙂 Han gör nog inte det, så vi får hitta på nåt annat. Du kan väl börja att skicka en bild på dig så får jag ett ansikte!

 2. Takk for din kommentar på bloggen og tusen takk for at du stemte på mine bilder!
  Du skriver så vakkert, så det er bare fint å dele dine ord med flere her i Norge!

  Nyt kvelden og Grand Prix! Her hos oss sitter vi også klare til å se på showet. 🙂

  Klem fra,
  Anette Willemine

  1. Tack för dina härliga ord! Jag är så glad att du delar mina!
   Nu hejar vi på Norge (och resten av Skandinavien 😉 ) ikväll. Kram tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *