Femårskalas och kras

I brist på blogginspiration, och i väntan på beslut om den här bloggens vara eller icke vara så lägger jag in några rader från ett annat forum. Om denna dag, ett slags femårskalas med kras.

Också ett par trasiga solglasögon kan bli ett samtal om kärlek. Jag berättade för gossen att jag fick dem av arbetskamraterna ”innan vi skulle hämta dig.” (Då använde jag dem knappt, men de senaste åren har de räddat mig. Och nu slitits ut.) Så blev de trasiga glasögonen till ett samtal om en familj som blev hel. Idag är det fem år sen vi lämnade Kenya som en familj på fyra. Lyckligt och dramatiskt var det, vilket går att läsa i ett av de avslutande inläggen i vår Kenyablogg.

20140702-155032.jpg

2 reaktioner på ”Femårskalas och kras”

  1. Den där texten har jag läst ett par gånger om – och blir lika fascinerad varje gång 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *