Fortfarande nytt år

GOTT NYTT ÅR!
Ja, det är den femte dagen på året – men nog är året ändå väldigt nytt. Så det där med ”god fortsättning” kan jag tänka mig att önska först i juli.

Vem du än är så önskar jag dig ett 2015 som överträffar dina förväntningar, som med mild hand får dig att växa som människa, som bjuder hopp och glädje.

IMG_5783.JPG

4 reaktioner på ”Fortfarande nytt år”

  1. God fortsättning till dig också. Jag ska samla lite kraft och beställa lite av dina dikter, vilken dag som helst kommer kraften och då gör jag det 😉

    1. Tack! Roligt att du vill köpa dikter. Ingen brådska 🙂
      Jag har tänkt göra reklam här med, men har inte kommit så långt än. Och når iofs nog inte så värst många fler läsare här än på mer pejsingvänliga FB.

  2. Ett gott nytt år 2015 hoppas jag för både dej och mej och alla andra! det skulle gärna få vara ett lite mer positivt år tycker jag. När jag var yngre tyckte jag nyår var en helt onödig helg, men nuförtiden märker jag att jag varje nyår på nåt sätt ändå fylls med hopp om att det blir lite bättre snart, plus att man ju märker att dagarna blir längre för varje dag så det hänger säkert ihop med det. En onödig helg, som plötsligt blev nån slags symbol för mej på nåt konstigt sätt.

    1. Tack Ninette! Jag hoppas också på ett gott år för oss alla, och instämmer i att det finns sånt som får alltmer symboliskt värde med åren. Vi mognar väl och blir mer nostalgiska på samma gång. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *