GOD JUL

Till alla mina bloggläsare, som följer med här, som reflekterar tillsammans med mig och som delar liv, en tillönskan om en riktigt GOD JUL!

20131224-111652.jpg

Tack till alla er som funnits med mig här under detta år, det andra som jag varit sjuk. Den här världen har varit oerhört viktigt när jag inte har haft möjlighet att vara ute så mycket i den vanliga världen. Och så finns det människor som påstår att bara fysiska möten och inte detta är ”real life”. Ni är verkliga för mig, ni som delar livsresan och då och då gör ett litet avtryck här. Ni som läser utan att kommentera eller höra av er på andra sätt är overkliga, eftersom jag inte vet vilka ni är. ”Syns inte. Finns inte.” som vildvittrorna skrek. När man är ständigt sjuk dyker det då och då upp vildvittror, tankar, som det är svårt att bli av med. Därför är alla goda tankar från er, trogna följeslagare, så välkomna. Tack för ert stöd! Tack ni som står ut med att läsa om det som är både allmänt och personligt, både ljust och mörkt. Jag tror på att dela alla nyanser av livet, och är så tacksam att det finns andra som också tror på det och delar och tar emot.

Nu är det julafton. Diktkalendern är avslutad och jag drar mig tillbaka från en del arenor. Också just nu har jag fått dra mig tillbaka och stanna hemma från gudstjänst kring julkrubban. När febernedsättande värktabletter inte gör någon skillnad, och viljan gjort att tempot varit högre än en sjuk kropp klarar är det dags att dra i handbromsen. Så nu ska jag ligga och blunda, och ibland snegla på ”bows of holly” som maken har ”deckat the hall” med.
GOD JUL!

14 reaktioner på ”GOD JUL”

 1. God Jul till dig och hela familjen.<3
  Hoppas du fick den välbehövliga vilan och att du trots skit sjukdomen har haft en fin dag.
  Kramar<3

 2. God Jul till dig och dina kära och en önskan om ett år då du får känna att krafterna återvänder till din kropp.
  Stor kram och en önskan om en välsignad julhelg!
  Kram
  Maria

  1. Tack för den fina önskan, Maria, och för alla dina hälsningar genom åren. Allt gott till dig och de dina.

 3. Med hopp om ett härligt, givande och friskare nästa år!! God jul och gott slut kära Cecilia!

  Julkramar

 4. Tack för att vi har fått följa dig och dela dina tankar. Jag hoppas att ni fick en fin och varm jul, fylld med det som är verkligt viktigt.

  Vi hann till julkrubbegudstjänsten, vilket vi inte lyckats med på flera år, så tänk att jag ”höll din plats”. Min tro är lika svajig som den brukar, men jag vill att barnen ska veta varför vi firar jul, och tänker att jag kan ju försöka vara en bra kristen även om jag inte tror, eftersom jag tycker att det är ett bra sätt att vara….

  1. Glad att du tog min plats 🙂 och att du följer trons tråd. Om än skör kan den visa vägen, det är jag övertygad om.
   Önskar dig, på alla sätt, en god vandring under det nya året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *