I min famn

Barnen och jag sovmornade oss medan maken sjöng på julotta. I ottan. Efter sen och lång frukost blev det en promenad till vår pulkabacke. Ett par julklappar skulle testas.

På kvällen var det dags för min och dotterns gudstjänstmedverkan. Hon sjöng, till fantastiskt komp, en sång som föddes samma år som flickan själv. Vi lyssnade så ofta på den när hon var kring året att flickebarnet så småningom sa ”Sunga Carola” när hon menade att hon ville höra den vid nattning. I min famn. Och nu sjunger hon den själv, så vackert. Mamman är stolt. Och ska nu återse storfilmen Amadeus (apropå musik och Carola) tillsammans med nästan-trettonåringen och hennes pappa.

2 reaktioner på ”I min famn”

    1. Ja, det är härligt. Kunde vara ännu mer. Kanske det blir det idag. Sång och musik funkar bra utan el 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *