Iglooinvigning

Igår kom ett SMS från goda grannar: Välkomna på iglooinvigning!
Härligt att få en ledig lördag förgylld med ett möte med flera andra familjer som vi trivs att vara med. Och att få vara med och inviga ett fantastiskt byggnadsverk. Erik, en skön femtonåring har ägnat närmare 50 arbetstimmar till att helt på egen hand bygga en igloo på gården. Det är inte första gången, och ifjol var det stort när vi befann oss i varma Nairobi och fick läsa en webbartikel om Erik och hans igloo. Och i år fick vi vara med vid invigningen. Stort. Liksom igloon. Minst 6 meter lång och ca 3 meter hög i kupolen. Helt fantastiskt att stå därinne bland alla ljusen. Dagens ros går till vår kompis Erik. Gissa om vi är stolta över att känna honom.

Fulländad form och finish
Utsökta detaljer - här ett konstverk bakom is i taket
Ljusbärare värdig ett dop eller en vigsel
Bygget i begynnande snöoväder

 

Perfekt entré. Och 20 personer gick in!

Erik Sundström. Glöm inte det namnet. Och hans kompis med samma efternamn är en annan kille vi är oerhört stolta över att känna. Unga människor som går mot strömmen, och gör det rätta och det som sätter avtryck, det är sånt som kan orsaka tårar i ögonvrån 41-åriga damer.

Nu fokus på Bodyguard. Jag och tösen har pratat en hel del om att se den filmen det senaste halvåret, eftersom dottern uppskattar hennes musik så mycket. Nu sänds den på teve. Och denna vackra skönsjungande kvinna sjunger på annan plats.

4 reaktioner på ”Iglooinvigning”

  1. Helt fantastiskt! Härligt att våga kliva utanför normer, min 15-åring skulle inte ägna dagar åt att bygga på en igloo! Imponerande! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *