Inte som planerat

Planen var att morgonpussa hejdå, jobba effektivt hela dagen, lunchträna med jobbarkompisar, podradiopromenera i solen och sen komma hem till tomt hus för ensam återhämtning och skrivarlya i flera dagar.

Jag hann med punkt ett. Så kom en feber.

Jag gav mig av hemåt när tempen började stiga och landade i soffan. I ett tomt hus som sagt. Det är underligt. I stressiga och trötta stunder längtar jag så enormt efter ensamheten som verkligen hjälper till att ge kraften åter. Men när en flerdagars ensamhet väl dyker upp är det inte så där fantastiskt som det först verkade utan både tråkigt och längtansfullt. Det kan rentav bli som en fasta. Men inte i fråga om mat. Mycket juice, te och frukt visserligen, men jag tror glass är en nödvändig medicin framåt kvällen. Kanske framför Babel (om jag är vaken så sent) med ny programledare. Min favorit Jessika Gedin.

Annan slags medicin fick jag nyss.
En fantastisk läsarkommentar som följdes av fler.
En till bokbeställning.
En fin film (som jag får återkomma till. Gäsp….)

 

8 reaktioner på ”Inte som planerat”

  1. Hej!
    Krya på dig inleder jag med 🙂

    Såg att du kommenterat hos Hjärtat Blöder och kom på att jag ju glömt att tacka för boken. Jag vann den nämligen om det var i höstas kanske? Hur som haver har jag läst den ännu en gång nu under IVF-behandlingen.. För då stod vi mitt uppe i utredningen och då såg man allt på ett sätt – nu på ett annat. Den har hjälpt mig mycket och är väldigt tacksam över den! Tyvärr blev det inget plus nu, men vi kämpar på.. och på något sätt vet jag att det blir bra. Om inte som vi tänkt, så på annat vis.

    Kram till dig

    1. Tack så mycket för dina ord! Medicin av första klass! Roligt att få hitta till din blogg. Jag är ledsen över era sorger, men glad över din tillförsikt. All lycka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *