Kalasdag för ME och sjukstugepoeten

image

Idag på Florences födelsedag får jag hälsningar från så många håll att det känns som att det är jag som fyller år. Florence och jag, det var ju det jag sa.

Mängder av vänner från när och fjärran klär sig blått för att uppmärksamma ME/CFS idag på den internationella ME:dvetandegörandedagen. Så dagen till ära bär jag blå klänning utanpå ordinarie pyjamasdräkt. Termometern matchar och tempen steg tidigt, för klockan åtta imorse ringde Radio Västernorrland på dörren för att intervjua mig om dagen, sjukdomen och sjukstugepoesin.

Här får det att lyssna på inslaget. Och på Facebook kan en blåklädd följare vinna en diktbok. En present till någon på denna födelsedagslika dag  snart blir det dessutom födelsedagsfika när en närboende ME-syster jag aldrig förr mött (away from keyboard) kommer hit. Kalasdag! Febrig men glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *