Let´s not dance – let´s flytta hemifrån

Nu när SVT bara bjuder på tråkiga Minuten på fredagkvällarna är det läge att välja bland familjefilmsfavoriterna. Eftersom vi inte hade Gyllene Knorren hemma fick det bli en annan som alltid går hem hos 5, 13 och 41½-åringar. Sista delen i filmen är både aktuell i tid och en fantastisk liten godisberättelse.

Jag är förvånad att hela filmen ligger på Youtube, och får ligga kvar där. Det hjälper nog inte att skriva att ”alla rättigheter till klippet ägs av Astrid Lindgren och Svensk Film”. Den som har laddat upp filmen verkar för övrigt ha samma intressen som jag när det gäller film.

En reaktion på ”Let´s not dance – let´s flytta hemifrån”

  1. Antingen lider jag av alzheimers eller oxå lurar datorn mig, för jag är in varje dag flera ggr till din blogg o idag hittade jag flera olästa. Så virrig är jag ändå inte att jag inte vet vad jag läst hm, konstigt.
    Rolig serie, känns lite som mina tankar som figurerade i morse i min trötta hjärna men som inte var roliga på detta sätt. Tack.
    Ang virus från läkare tycker jag det är märkligt att man ska kunna ha virus i så många veckor. Har dom gjort blododling på dig? Fortsätter o ber för dig kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *