Mat och utveckling

Min matlagning har verkligen förändrats genom åren. Jag vill påstå att jag har utvecklats mest på sedan tonåren just där, och i fråga om att tala inför många människor. Plus en hel del insikter om livet som har kommit genom erfarenheter och möten. Så nog sker det utveckling, även om förra inlägget påminner om att i många känsloreaktioner är vi ( eller i allafall jag) fortfarande barn.

Idag ska jag träffa en vän som funnits med sedan jag var fyra år. I våra tonår testade vi på en del matlagning med riktigt vedervärdiga resultat 🙂 Det är tur att det har gått framåt. Annars hade gårdagens middag kunnat bli allt annat än god. Men kanske fredagsmysig ändå enligt en gammal definition. Det tilltänkta köttet luktade surt så middagen blev en helt annan. ”Här är ditt kylskåp” – om ni minns det programmet från tevematlagningens barndom. Jag är usel på att laga efter recept men bra på Här är ditt kylskåp-matlagning. Igår blev det en fredagslyxig pasta med lax, morot, rödlök och vitt vin. Fast laxen låg i frysen. Där köttet också borde ha legat fastän etiketten påstod annat.

Laxpasta och ruccolasmask

En reaktion på ”Mat och utveckling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *