Matkasse som underlättar livet

Alla texter på bloggen är mina egna, men ibland experimenterar jag med att tipsa om bra grejor för att se om jag kan få in några extra kronor till drömresan till ett varmt land som skulle kunna lindra mina symptom vintertid. Därför förekommer länkar till företag. Om du klickar på dem och beställer går en liten peng till mig, i övrigt ingen skillnad. Jag skriver bara om sånt jag kan stå för. Så då vet ni, när jag förtydligar att: Detta inlägg skrivs i samarbete med City gross Matkasse.

Det är en utmaning att få till ett vardagsliv när en av de vuxna i familjen är för sjuk för att (skjutsa barn, arbeta, städa,) handla och bära kassar. En lösning heter matkasse, levererad till dörren. Vi började med en annan, välkänd aktör, men var inte nöjda med leveranstiderna och inte helt nöjda med innehållet. Sen testade vi City Gross Matkasse och har inte varit annat än nöjda så företaget är självskrivet i min nya giv att då och då göra reklam för bra saker. Förutom att kassarna innehåller färskt svenskt kött, fisk från säkra bestånd och mycket ekologiska produkter så är det optimalt för mig som har ont om kraft:

 • Maten levereras av trevliga chaufförer ända fram till ytterdörren
 • Råvarorna är inspirerande och av hög klass
 • Den som gillar recept får enkla såna att följa
 • En receptvägrare som jag lagar lätt egna, snabba rätter av råvarorna
 • Leverans varje vecka (om vi vill det)
 • Det går att beställa till mjölk, bröd, frukt, toapapper, vin och annat. Klar fördel!

Vill du testa City Gross matkasse, klicka härDet går att prova bara nån enstaka gång om du inte vill göra det regelbundet, och den här goda maten kostar oss bara omkring 35 kr per portion.

Sjuklingsvänliga råvaror som kom i en bamsekasse

De matkassar City Gross erbjuder är bl a:
Klassisk
Bamses Barnkasse
Ekologisk (minst 75 % ekologiska råvaror)
Vegetarisk
Specialkostkassar
Säsongs-/temabaserade matkassar

Vi varvar mellan den ekologiska och bamsekassen och har varit nöjda med varenda leverans. Till och med katten är nöjd. Både med att smaka och med att leka i lådorna som maten kommer i.

Vi äter mer fisk tack vare matkassen. Mjao!

3 reaktioner på ”Matkasse som underlättar livet”

 1. Tänk om det fanns en variant som var en kombination av mer än en sort… Gluten- och mjölkfri vegetarisk kasse. Det skulle jag vilja ha! Första företaget som tar fram en sån kasse kommer definitivt att få mig som kund.

  1. Jag håller med N! Inte för eget behov, men för andras. Har tänkt skriva till City Gross för att fråga om de saluföra glutenfri+mjölkfri men har inte kommit så långt.

   1. Vet ställen (dock ingen matkasse 🙁 som har ett glutenfritt veganskt alternativ, så de i ett och samma kan få ett alternativ som fungerar för så många som möjligt med allergier, veganer/vegetarianer och de som pga religion följer vissa kostregler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *