Med sängen på släp

I sommar har vi varit ute med vår sjukdomsvänlige finske vän igen. Rullat till och från kära möten med platser och människor som vi har saknat. Sommaren är ung, så kanske blir det fler turer.

 

20140726-103045-37845196.jpg

Tänk att vi blev husvagnsmänniskor! Det kom väldigt oväntat, som en sjukdomseffekt. Min andra sommar som sjuk insåg vi att semester med säng på släp vore det bästa. Eller. Husbil hade varit fint, men det fick bli vad plånboken rymde: en Solifer från 1989, inklusive rosa klädsel, ryschlampor och förtält.

Det här med camping är ett ME-vänligt sätt att färdas genom livet. Särskilt med en smula rutin att boka husvagnsplatser just intill serviceutrymmen.

20140715-082041-30041090.jpg

6 reaktioner på ”Med sängen på släp”

 1. Jag är uppfödd med förfärliga fördomar mot husbilar och husvagnar, och framför allt campingplatser av nån anledning. För att inte tala om minigolf. Och ser man Böda camping på tv förstår jag varför.
  Men innan vi fick barnen var vi ett gäng som brukade låna nåns husbil och åka till medeltidsveckan på Gotland, det var väldigt kul. Sen när barnen kom såg jag för mig att vi skulle ha likadana träningsoveraller (helst gammeldags Adidas) och åka på camping, men sen vet jag inte vad som kom emellan. Verkligheten kanske. Skulle i alla fall jättegärna lajva med familjen. Undrar om det finns medeltidsrullstolar?

  1. Ja, en snidad rullstol som ser ut som nån slags tron vore väl underbart! Jag har haft tonvis med camping- och husvagnsfördomar så jag är chockad varje gång vi är ute med Solifern. Men om jag så kunde lämna sjukstugan i barnvagn eller traktor med släp skulle jag nog uppskatta det.

   Längtar f ö också till Gotland! Let’s go!

 2. Så mysigt! Men camping fixar jag inte alls, märkte vi förra sommaren. För mycket ljud och rök från både grill och människor. Jag blev lite paff och var inte beredd alls på det. Som tur är kunde vi stå på en tomt till en stuga vi brukat hyra innan, dom 5 dagarna lever jag på än!

  1. Vad ledsamt att upptäcka det… Men förståeligt. Så länge vi håller till i vårt förtält eller jag i sängen, och grannarna är hyfsat lugna går det bra.
   Jag önskar dig 1000 såna dagar till. ❤️ Och lindring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *