Medvandrare

När jag kollade statistiken en morgon fanns en enda fras noterad på listan över googlade ord som lett hit. Det kändes som ett budskap.

Cecilia jag går bredvid dig.

20130603-225941.jpg

De orden stämmer bra med tavlan som hänger på den vägg jag ser hela dagarna. Ett konstnärligt foto som min kusin fotografen har skapat. På baksidan står det ”En ängel till Cecilia”.

Jag tar med mig orden in i sömnen. Och in i nya ovissa dagar.
Som en himmelsk förtröstan mitt i vardagen. Den som speglas i tavlans glas.

20130603-230424.jpg

4 reaktioner på ”Medvandrare”

 1. Ett väldigt fint budskap. Tänk vad fantastiskt egentligen. Jag hoppas du ska slippa känna att du går ensam.

  1. Tack kära du! Jag är inte ensam, även om märklig sjukdom och andra långdragna bekymmer då och då kan ge en känsla av total ensamhet.
   Jag undrar om det är en ängel eller Sara Dawn Finer orden kommer ifrån. 😉 (Var inte rädd, jag går bredvid dig sjunger ju hon – precis som de bibliska änglarna brukar uttrycka sig). Stor glädje skulle båda alternativen bringa. 🙂

 2. Men var tog mitt inlägg vägen? Jag skrev ju ett på förmiddan.

  Men då ser du att jag varit här två ggr idag.
  Medvandrare är ett så vackert ord. Att få vara föremål för att ngn går bredvid en, både i mnsklig gestalt o i himmelsk.Tänker på vandrarna till Emmaus. De fick ha Jesus som medvandrare fast de inte kände igen honom förrän han bröt brödet. Men han hade varit lika verklig hela tiden. Nu måste jag sova är så slut kram och bön
  och nu säger din webbläsare attt det jag skrivit är spam

  1. Trist att dina ord försvann! Och mina på din blogg. Det verkar finnas både ordslukare och medvandrare på nätet. Jag har bytt spamfilter eftersom det förra krånglade så ofta. Vet inte än om det var ett bra val.
   Tack för fina hälsningen! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *