Musik för den som har längtat

20140320-083535.jpg

Igår släpptes en ny platta, och samma dag släpptes den ner i min postlåda.
Förbeställd och efterlängtad.
Anna Stadlings nya skiva.
”Av timmarna som gick utan dig minns jag nästan ingenting”.

Min egen underrubrik för den här sköna samlingen låtar får bli ”Musik för den som har längtat”. Texterna präglas av kärleken till det barn som kommit efter så många år av längtan. Igenkänning och medglädje. Du hittar alla låtarna på Itunes.

Den låt av Anna Stadling som jag hört allra mest, ofta flera gånger om dagen de senaste åren, är Låt allting va. En sång att vila i när vi är mitt i sånt som inte går att påverka hur gärna vi än vill. En sinnesrosång när livet bjuder på vandringar, eller soffstrandningar, som vi helst varit utan.

6 reaktioner på ”Musik för den som har längtat”

  1. Tips! Jag ser att Anna Stadling kommer till det nya substitutet för gatufesten, ”hamnyran” ung 3-5 juli! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *