Musikhjälpen 2013

Tack ni som bidrog till Musikhjälpen 2013 och/eller bidrar till andra insamlingar som hjälper till att jämna ut den osannolikt ojämna balansen i världen. Jag hör till dem som tror på bistånd. Inte ett bistånd som handlar om att rika knösar kommer ut och delar ut prylar till fattiga människor i ett ovanifrånperspektiv. Inte ett bistånd som bygger på faddersystem där enbart utvalda individer blir hjälpta. Jag tror på respektfulla projekt som gör människor delaktiga i att lyfta sig själva och sitt samhälle. Ett bistånd som ger människor chans till liv och hälsa. Just till såna projekt kommer Musikhjälpens insamlade medel att användas. I Ekhemmanets insamlingsbössa landade 2325 kronor – TACK! – och i den totala insamlingen drygt 28 miljoner kronor!

20131216-120239.jpg

20131216-120552.jpg

3 reaktioner på ”Musikhjälpen 2013”

  1. Wow! Jag tycker att du lyckades fantastiskt bra! Minns när jag försökte samla in pengar till ett visst syfte för flera år sedan och knappt fick ihop någonting….

    Jag håller med om vilken sorts hjälp man vill stötta. Det är sådana projekt och organisationer som vi också försöker hjälpa.

    1. Jag tyckte synd om mig på Facebook, tror att det hjälpte upp resultatet rätt bra. Så ibland är medlidande riktigt bra, när det kommer verkligt behövande till del! 🙂

      Tack för dina ord om detta och om annat. Känner igen det du skriver om det ideella arbetet. Där är det mer lojalitet och inre glöd som driver än bekräftelse på att göra skillnad. Så jag hoppas glöden tar sig över jullovet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *