Nära till hjälp

När sjukdomen ger ​​ökade symptom så fort kroppen överanstränger sig är det – emellanåt vidrigt men – ovärderligt mer hjälpmedel. 
Jag är glad att bo på en ort där det går att få hjälpmedel som behövs. Förutom mina liggplatser (säng, kökssoffa, liggfåtölj, baden baden och soffa) så har jag nu arbetsstol i köket, duschstol, rullstol och elscooter. 

Det senast tillkomna hjälpmedlet elscootern betyder mycket eftersom det ger mig frihet att ta mig ut själv. Vår tomt är så stor att det är många dagar jag inte kan ta mig dit jag vill på gården. Men nu kan jag. Särskilt sen jag har fått en förvaring till scootern precis utanför ytterdörren och slipper kämpa mig till garaget som ligger lika långt borta som postlådan. 

Prisa Gud! Här ser ni skatteåterbäringen! 

4 reaktioner på ”Nära till hjälp”

    1. Tack Nilla! Idag rusade pulsen trots att jag rullade omkring. Men efter att ha rest mig för att koda om robotgräsklipparen. Bångstyrigt husdjur det där. 🙂

  1. Vad jag är glad att du får tillgång till de hjälpmedel som finns och som du behöver! Och att du fått garage till elscootern också så att den blir verkligt användbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *