På väg

Det finns en i familjen som är väldigt förtjust i väskor.

20120318-225939.jpg

Men plastkragar gillar hon sämre. Redan när narkoslulligheten släppte tog hon av tratten som enligt veterinärens påbud skulle sitta på i 10 dagar. Första gången hon tog av den satte vi tillbaka tratten igen. Det hjälpte inte….
Inte heller har hon läst instruktionerna där det står att katten ska ta det lugnt. Fast just nu lyckas hon iofs bra med det.

7 reaktioner på ”På väg”

 1. Haha! Vilken underbar bild! Precis så är vår misse också, så fort man lägger en väska, papp-påse eller låda på golvet så är han där. Förutom när det gäller hans egen ”transport väska”… puh! Ingen lätt match att få ner honom i den 😉

  Tratten har åkt av några gånger här med och nu hoppas jag att det får åka av för gott om någon dag!!

  Kram!

 2. nu har jag prövar kopiera o klistra in flera ggr utan resultat o nu har jag tappat vad jag skrev oxå nu kommer det säkert gå när inget står här

  1. Ledsamt Kristina 🙁 Tack för försöken. Jag har lika svårt med koderna på din blogg, men gör iaf något mindre sällan fel sen jag fick glasögon!

 3. Undrar så vad det är med katter och saker man kan krypa ner i… lådor, väskor – vad som! Har du någonsin sett Simons cat? Tänker på t ex http://www.youtube.com/watch?v=EKvNqe8cKU4 I lööööövvee!!

  Håller förresten på och läser Niceville nu. Efter ditt inlägg så håller jag ögonen öppna för det där n-ordet. Till halva boken har jag för mig att jag räknat till tre 🙂 Har inte riktigt sett någon logik i när ordet använts, för oftast är det ju ändå ordet ”färgad” som dyker upp. Fick du nåt svar från förlaget?

  1. Underbar film 😀
   Plötsligt minns jag inte om jag fick iväg det där mejlet till Forum! Jag kom mer in i boken, förstod intentionen och lämnade ordet. Men har tänkt på det, och din härliga textanalys, när jag tittat in hos dig ibland 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *