Periodarblogg

Det händer inte så mycket här. Varken i bloggfält eller kommentarsfält. Det är nog så att den som ska blogga också bör läsa bloggar för att bygga upp nätverket. Det fanns ett sånt innan jag tog min långa skrivarpaus efter att ha insett hur mycket kraft viss sorts skrivande och läsande tar.

Kanske är det Instagram som är min favoritarena just nu. På Facebook började jag lägga ut mina dikter, men det ömsesidiga utbytet är bäst på Instagram. Personligare på något vis, och lättare att nå fram i flödet där än på Facebook där man egentligen behöver betala för att synas. Jag gillar att synas, men inte så att jag skulle betala för att visa mina gratisdikter.

Hellre vill jag ha betalt för dem för att kunna skänka pengarna till bra grejer.

img_1108
Ekhemmanet på Instagram

 

2 reaktioner på ”Periodarblogg”

  1. Jag vet inte jag. Nu bloggar jag ju inte själv, men jag har läst bloggar i många år och tycker att det är skillnad nu jämfört med säg 2008-2011 ungefär. Då hände det mer och kommenterades mer på bloggar, medan nu verkar det hända någonannanstans, vart vet inte jag, men inte på bloggar i alla fall. Tycker att det verkar gälla många. Men såklart är det trist för den som skriver!

    1. Roligt att du både läser och kommenterar! Tack!
      Ja, kanske är det fler som av olika skäl befinner sig på andra arenor numera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *