Poesi för ME

Under de drygt fyra åren som sjuk har jag skrivit en hel del dikter som säljs till förmån för det lovande forskningsprojektet ”The End ME/CFS project” vid Stanford University. Dikterna trycks på kvadratiska kort, i bokform eller på kylskåpsmagneter. Dessa dikter hör till de mest önskade, fler finns på diktsidan Ekhemmanet.

Diktbok (14×14 cm, 24 sidor) Inbunden med linnepärm: 225 kr (399 för två). Bläddra i den här.
Kylskåpsmagneter (7×7 cm): 198 kr för nio stycken
Stora dubbla kort (15×15 cm) med kuvert: 198 kr för nio stycken
Mindre diktkort (10×10 cm): 198 kr för 27 stycken

BESTÄLLNINGmagneter
Sätt in summan på Swish (0760477740) eller på gåvotransferkonto i ICA-banken, kontonr: 9270-289 820 3. Ange ditt namn på betalningen och skicka samtidigt ett mejl med din beställning och postadress till ekhemmanet@ekhemmanet.se

ME (Myalgisk Encefalomyelit) eller ME/CFS, är en kronisk och svårt funktionsnedsättande neuroimmunologisk sjukdom som ofta startar med en infektion. Sjukdomen beskrivs som ”influensan som inte går över” och berövar ofta den sjuke på all tidigare aktivitet. Arbete, träning, socialt liv. Forskningen är eftersatt och kunskapen låg, i synnerhet i Sverige. Därför behövs många initiativ för att samla in forskningsmedel som kan leda fram till botemedel och ökad kunskap.
Tack för att du vill stödja angelägen forskning genom att köpa poesi!

header kort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fikarum och blogghållplats