Radionöjd med varningsskylt

Ja, jag är oväntat helnöjd med min radiomedverkan. Stina och Johanna gjorde mig så bra och jag är så glad att jag lyckades förmedla så mycket som behöver sägas. Och besöket var av den sort som stannar kvar som värme i hjärtat. 

  

Nu kommer fantastiska hälsningar som gläder mig så. Tack! 

Men även annat dyker upp efter radiomedverkan. Undergörarna med fantastiska drycker, oljor och tillskott har börjat höra av sig. Där kommer min varningsskylt: jag är fel person att försöka övertyga. Att några enstaka har blivit friska av en produkt räcker inte för mig. Jag behöver vetenskap och kommer inte orka argumentera en massa med tillskottsreligiösa. Så jag säger. No thank you, it’s not my cup of tea. Men te är min kopp te. Så nu tar jag en stor kopp och tackar mig själv för en bra insats för många sjuka. 
Här går det att lyssna på mig och härliga Stina i Söndagarna med Stina Wollter

10 reaktioner på ”Radionöjd med varningsskylt”

 1. Har inte orkat lyssna ännu men bra att du själv är nöjd. Mindre kul är ju att dessa undergörare började höra av sig på direkten. Kram

  1. Tack Nilla! Jag borde nog inte ha lyssnat så länge och svarat på massa fina kommentarer. Det känns av nu. Men svårt att låta bli! Kram

 2. Tack för att du orkade dela med dig ❤
  Jag hittade även dina dikt Till dig som kämpar. Den berörde mig mycket.
  Speciellt det där med att vara stark. …ja vad har man för val.

  Carina

  1. Tack Carina för dina ord! Det betyder mycket för mig att programmet betydde något för andra. Och att dikterna gör det. Tack!

 3. Nog har jag lyssnat. Först i natten när liten vaknade av nässlor (’Liclia osså hjuk mamma? Hon åsså klia maagen’ så insåg jag att fler öron lyssnade ;-)) sedan när jag skulle sovan och till sist ordentligt i middagalagning. Tänkte på hur självklart det är för mig att kunna göra så; lyssna och göra. Och gillade/spelades alldeles särskilt i detta med mening. Att det inte finns en mening med det som sker men att det går att finna meningen i livet som blev (i mitt liv tydligast i meningen ”det finns ingen mening i en tidig död, men det finns mening i ett kort liv”) Tack ♡

  1. Liclia är lycklig över gudbarnshälsningen både här och i postlådan. Tack finingar! Jag hoppas kliet lugnar sig och skickar stora kramar! <3

 4. Ditt radioprogram blev mitt frukostsällskap idag – från en soffa till en annan! ❤ Tack för att du delade med dej av din vardag! Jag tyckte verkligen att det andades värme, kärlek och omsorg! Kram

 5. Hej! Det var jättebra program. Samt även artikeln i dagens ST. Jodå klart jag följer min vän! På alla kanaler som går!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *