Rest for success

Gårdagens middag blev en kyl- och frysrensning. Potatisar på väg att växa ur påsen, morötter på gränsen till att vilja kompostera sig själv. Tänk att det kan bli så gott.

20130520-104435.jpg

I frysen fanns ett paket torskfilé och en nyfunnen favorit: Omegas ojämna laxfilébitar. Prisvärd finfirre. Ett par paket bacon fanns också i frusen. Redo att användas innan det hann fylla år.

20130520-105301.jpg

Salt och citronpeppar på alla sidor av de nytinade fiskbitarna. Sen bacon hårt lindad runt fisken och ner i traktörpannan på medelhög värme. Efter att baconets stekts på båda sidor hällde jag i saften av en halv citron och lät det puttra på låg värme 10-15 minuter. Ner med en burk crème fraîche och en rest hackad dill från frysen och så puttra tio minuter till. En sallad med ruccola, tomater och avokade och bordet var dressed for success. Rest for success.

8 reaktioner på ”Rest for success”

  1. Det lät jättesamrrigt. Mår du en gnutta bättre eller ? Jag hoppas att den ton jag anar är verklighet. Ber att Andens vindar ska få svepa både över kropp och själ. Kram

    1. Tack Kristina! <3 Och Hjälparen!
      Ja, en minimikro nyans bättre känner jag mig vissa stunder. Då drar jag igång och gör sånt jag saknat, t ex laga en festmåltid, och sen försvinner den där nyansen fortare än kvickt. Så idag känns det "som vanligt" igen, tyvärr. Men att den minimala förbättringen alls kommer får hoppet att väckas.

    1. Det passar fint, men jag skulle nog hellre välja parmaskinka. Men det bjöd inte frysen på 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *